torstai 10. tammikuuta 2019

Karen Kingsbury: Kuuluisuuden hinta

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 25. Kirja kirjailijalta, jonka tuotantoa et ole lukenut aiemmin
Pohjoisen lukuhaasteen kohtaan 6. Kirja, jonka valitsit kannen perusteella



Sattui tuossa joku aika sit osumaan silmään joko tämä tai toinen Karen Kingburyn kirja kirjastossa olevassa pyörivässä hyllyssä. Kiinnitin huomion kauniiseen kanteen joka veti puoleensa. Otinkin ja tutkin hieman. Aikamedian kirja. Aikamedia julkaisee kristillisiä kirjoja. Pidän. Positiivinen vaikutus heti. Kirjasta tuumasin että taitaa olla joku jatko-osa, niin lykkäsin hyllyyn ja ajattelin että otan selvää järjestyksestä niin sitten lainaan. Puolisoni jäi vielä suustaan kiinni höpisemään kirjastotädin kanssa. Palasin sit takaisin hyllyä katsomaan ja kirjoitin kirjailijan nimen muistiin paperille. Kotona sit kirjasin ylös kirjojen järjestyksen. Eka osa sit olikin meidän kirjastossa niin lainasin.

Teatteri- ja elokuvamaailmaan liittyvä kirja. Kuuluisuuden hinta on korkea. Dayne Matthews, elokuvamaailman kuumin tähti, hänellä on salaisuus, jota hän ei itsekään pysty kohtaamaan. Elokuvamaailma on raaka, paparazzit seuraa, keksii juttuja. Daynen ystävä ei oikein tunnu kestävän sitä ja Dayne on tukena. Daynella on myös sairas fani joka kuvittelee heidän olevan naimisissa. Dayne kohtaa sitten pikkukaupungin Katyn. Katy työskentelee kristillisen lastenteatterin ohjaajana. Katylle tarjotaan elokuvaroolia, josta hän kiinnostuu. Katy on uskossa ja luottaa Jumalaan. Katyllakin on kipeitä juttuja menneisyydessä, joita hän joutuu sitten käsittelemään.

Vautsi vau! Tykkäsin todella. Pelotti tarttua tähän että entä jos en tykkääkkään. Odotin tältä niin paljon. Mukavaa luettavaa vaihteeksi. Puhdasta ja kaunista tarinaa. Ei sellaista mitä yleensä ruukaan lukea. Ei ole raakuuksia yms. likaista. Varasinkin jo toisen osan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti