lauantai 10. helmikuuta 2018

Eija Piekkari: Sivuaskel

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 40. Kirjassa on lemmikkieläin.



Voi, olen kyllä aivan ihastunut Eija Piekkarin kirjoihin. Vaikka tämä on vasta 2. kirja, jonka luin, mutta silti. Tykkään valtavan paljon.

Riikalla on kissa ja hän purkii mieltään Krisselle. Krisse lupaa auttaa. Riikka saa kuitenkin asiat hoidettua itse. Riikasta tulee taas paljon lisää tietoa. Riikka on aivan ihana. Eija Piekkari on osannut luoda hyvän hahmon kirjaan. Riikka on ihan paras!

Kristiina saa kerrottua asiansa Eskolle ja tietysti Anneli kuulee asiasta ja räjähtää totaalisesti. Anneli käy sit kännissä kertomassa ajatuksiaan Krisselle. Krissen työkaveri Tupla vahingossa paljastaa koko asian työkavereille tunteenpurkauksen lomassa.

Krissen tanssiparin Aksun vaimo Kielo saa tietää perinnöstä. Kielon täti oli tehnyt kieron testamentin. Perijöitä oli usiampi ja jokainen sai vähän eri summan rahaa. Jos perijä kuolee, raha ei periydy perheelle vaan näille muille perijöille. Kielo järjestää synttärit ja siellä sitten kaksi ihmistä kuolee. Toinen on juuri yksi perijöistä. Poliisi junnaa paikoillaan ja ei meinaa millään saada selvitetyksi juttua. Kumman oli tarkoitus kuolla ja kumpi oli vahingossa osunut paikalle. Lopulta saavat syylliset kiinni. Mutta kumpi oli tekijä ja kumpi apuri. Loppui taas niin mielenkiintoiseen paikkaan että pakko saada lisää kirjoja. Meinasin jo seuraavan kirjastosta lainatakkin ja kädessä oli mut muistin että liikaa kirjoja ja uutuudet alkaa pukkaamaan sekä noita omiakin luettava. Joten jäi tuonnemmaksi. Nimi kirjattu ylös että lainaan sitten.

Ei voi muuta kuin kehua. Aivan ihanaa löytää uusi kirjailija jonka kirjoista pidän. Tätä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti