torstai 22. helmikuuta 2018

Villit silmukat päähineitä

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 21. Kirja ei ole omalla mukavuusalueellasi


Ajattelin yrittää neuloa itselleni pipon sopivilla väreillä kun ei ole takkiin sopivaa. Muutenkaan en ole käsityöihminen että ei vain osaa. Ikinä osannutkaan. Koulussakin arvosanana 6 käsityö. Yrittänyttä ei laiteta. Olen kyllä epäonnistuneita sukkia neulonut. Nyt sit kaulaliina tekeillä. Seuraavaksi ajattelin yrittää pipoa. Tietysti piti kirjastosta katella jonkinlaista kirjaa. En löytänyt. Tiskille siis ja kysymään. Kateltiin yhdessä ja tämä vaikutti hyvältä. Otin matkaan.

Tässä erilaisia päähineitä sekä virkkauksella että neulonnalla. Pari sellaista löytyi mitä voisi yrittää. En nyt tosin noilla värivalikoimilla. En nyt sanoisi kirjaa helpoksi. Minulle ainakaan. Suurin osa noista on keskivaikeita. Muutama vaikea sekä helppo. Juuri ne pari mistä kiinnostuin, olivat helppoja.

Ajattelin kyllä vielä muitakin käsityökirjoja katsoa. Kysyinkin juuri neuvoa ystävältäni kirjastotätiltä, mut hää ei viel hoksinut viestiäni. Voisi tietysti kattoa kirjaston omalta puolelta hakusanoilla ja näkee sit mitä tarjoaa. Kunhan saa aikaiseksi. Ihan hyvä tämä alku tässä, että noilla parilla ohjeellakin pärjää ja ottaa vaikka malliksi jonku oman käytössä olevan pipon ja koettaa sit tehdä samantyylinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti