maanantai 29. toukokuuta 2017

Michael Dobbs: House of cards kuninkaantekijä

Ei sovellu vapaana oleviin Helmet-lukuhaasteen kohtiin.

Sopii kohtiin: 2. blogi, 6. monta kertojaa, 11. jonkun muun alan ammattilaisen kirja, 12. politiikka/politiikko, 18. vähintään 4 sanaa, 20. vammainen tai vakavasti sairas henkilö, 23. käännöskirja, 32. inspiroinut muuta taidetta, 40. erilainen kulttuuri ja 47. kahden haastekohdan kriteerit



Tän lukeminen takkus oikein urakalla. En meinannu päästä kirjan sisään millään. Ajoittain kiinnostava ja sit puuduttava. Meinasin heittää pois mut päätin loppuun vilkaista ja ohoo kiinnostaa joten puputin sit loppuun asti.

Toinen osa tätä House of cards -sarjaa. Tässä osassa Francis Urquhart on pääministeri. Hän joutuu kiistaan uuden kuninkaan kanssa. Hän turvautuu kaikenlaisiin häikäilettömiin keinoihin. Tuhoaa kuninkaan lähipiiriin kuuluvien henkilöiden maineen, mutta unohtaa katsoa ympärilleen. Joku viilaa häntäkin pahasti linssiin ja vieläpä kuvien kera. Loppu kyllä huikea. Ja juu, se se juuri antaakin sykkeen että seuraavakin osa luettava. Halu tietää kuinka siinä käy. Vaikka ajattelin moneen otteeseen että mahtaako inspata vika osa lukea. Välil menin henkilöissä sekaisin että kuka on kukin ja miten liittyy asiaan. Luinkin jonku blogikirjoituksen tästä kirjasarjasta ja samaa blogistikin pohti.

Michael Dobbs on Britannian parlamentin ylähuoneen jäsen. Kirjoista on tehty Netflixissä pyörivä samanniminen sarja. Käsittääkseni se on amerikkalaisversio. Kirjat on brittiversio. Sarjaa en ole nähnyt. Jospa joskus tulis normitelkkuristakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti