tiistai 30. toukokuuta 2017

J. K. Johansson: Laura

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 17. Kirjan kannessa on sinistä ja valkoista

Sopii myös kohtiin: 2. blogi, 5. liikutaan luonnossa, 7. salanimellä/taiteilijanimellä, 24. selvitetään rikos, 35. erisnimi, 45. suomalainen nainen ja 47. kahden haastekohdan kriteerit



Kaverini vinkkas Dekkariryhmässä tästä Palokaski-sarjasta. Jotkut tyrmäs kirjat lapsellisiksi. Halusin lukea että mitä mieltä minä olen. Samaa mieltä kuin kaverini. Hyvä kirja oli ja täytyy noi muutkin osat lukea.

Teini-ikäinen Laura katoaa. Viimeksi hänet nähtiin Palokasken uimarannalla juhlimassa ennen koulun alkamista. Laura on hoikka ja kaunis nuori neito.

Miia Pohjavirta on ammatiltaan poliisi. Hän eroaa some-konsultin työstä Facebook-riippuvuuden takia. Hieman naurattaa toi, kun tämän on jotkut tyrmänneet. Ilmeisesti eivät ole kokeneet sitä riippuvuutta. Minä olen ja ihan uskottavasti tuosta kerrottiin. Miia palaa lapsuutensa maisemiin Palokaskelle kouluun erityisopettajaksi. Miian veli Nikke on myös samassa koulussa töissä psykologina.
Miia seilaa sekä opettajan että poliisin roolissa yrittäen auttaa poliisia selvittämään Lauran tapausta. Yksi epäilyistä on Nikke. Mistä Nikke ja Laura ovat puhuneet.
Lopulta Laurakin löytyy.

J. K. Johansson onkin nimimerkki, jonka takana työskentelee ryhmä tarinankerronnan ammattilaisia. Olin ihan siinä luulossa että oikea henkilö ja yksi henkilö.

Tässä jäi asioita kesken ja selvinnee toisista kirjoista lisää. Venla, Miian ja Nikken sisko ja kaulakoru, miksi se on rikkaalle Ojantauksen Tiinalle päättynyt. Miksi Tiina niin vihamielinen kokoajan. Kuka on Antti, mikä kytkös hänellä on Ojantauksiin. Miia tapailee Anttia ja hoksikin puhelimessa että yhteyksiä Ojantauksiin. Miia tapailee myös toista miestä. Kummankohan sitten valitsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti